Mickes B-klass

torsdag 17 november 2016

Vecka 47


Hej!

 

Läsläxan för vecka 46 är kapitel 5, ”Ruta på rasten”. Dock så får eleverna läsa läxan för mig under torsdagen istället då jag är tjänstledig på fredag.

Eleverna får också en extra läxa den här veckan, en stencil om 10-kamraterna. Hjälp gärna era barn att bli så pass bekanta med dem att de kan utantill vilken kamrat som varje tal har. (Se stencilen) Vi har övat mycket på det under veckan.  

 

I läxmappen kommer det också hem en lapp från fritids angående tiderna för jullovet, den vill fritids få in senast den 30/11.  

 

På tisdag så kommer vi att åka till Haninge och se en teater. Eleverna behöver då ta med sig egen lunchmatsäck som vi äter där. (Tänk på allergier för ägg, frön och nötter, det finns elever med kraftiga, luftburna allergier).

Tiderna för dagen blir de vanliga med start 8:10. Däremot så slutar hela klassen vid 13:10 denna dag, inte bara röd grupp.

Vi kommer att åka till Haninge med tåget vid 9:19 och troligen hem igen med tåget som går kring 12:00 från Haninge.

 

Som ni kanske märkt har bloggen varit lite eftersatt den senaste tiden, men den ska jag förhoppningsvis hinna uppdatera lite innan helgen J

 

 

Vecka 47

 

Må: Enligt schema


Ti: Utflykt till Haninge.
         

On: Idrott enligt schema
      

To: Läxmapparna med till skolan.

 

Fr: Micke är tjänstledig.

 

 

Vänliga hälsningar

Micke  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar